Sfeervol chalet voor een geslaagde zomer- en wintervakantie!

Bekijk beschikbaarheid

Huurvoorwaarden en huisregels chalet Alte Mühle


Alle huurprijzen zijn inclusief energiekosten en bedlinnen, maar exclusief handdoeken, hand en theedoeken alsmede vaatdoekjes, schoonmaakkosten, en toeristenbelasting. De huurprijs is exclusief elektriciteit gebruikt door de sauna.
(de sauna heeft een meter (2 euro munten) en de prijs is € 2,- voor twee uur). 

Huurperiode
Alle huurprijzen zijn in Euro’s en per week. De week begint op zaterdag 15.00 uur en eindigt op de daaropvolgende week zaterdag 09.00 uur. Men kan geen aanspraak maken op de accommodatie buiten de aangegeven uren.
  
Bevestiging en Betaling
De boekingsaanvraag wordt door ons in ons boekingssysteem gecontroleerd. Indien deze aanvraag akkoord bevonden is wordt deze schriftelijk bevestigd. Uiterlijk 14 dagen na bevestigingsdatum dient een aanbetaling van 50% van het in de bevestiging vermelde bedrag op ons bankrekeningnummer te zijn bijgeschreven. Het overige bedrag dient uiterlijk 8 weken voor aanvang van de huurperiode te worden bijgeschreven op ons bankrekeningnummer. Bij een boeking binnen 8 weken voor aanvang van de huurperiode dient de gehele betaling binnen 8 dagen na bevestiging ineens te worden voldaan, maar uiterlijk voor aanvang van de huurperiode. Indien u zich niet aan deze afspraak houdt, kunt u geen rechten doen gelden. U loopt dus het risico dat uw vakantiewoning dan niet meer beschikbaar is. 

Annulering
Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, is de boeker de volgende annuleringskosten verschuldigd:
A. bij annulering tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode, 50% van de bevestiging.
B. bij annulering binnen 8 weken voor aanvang van de huurperiode, 100% van de bevestiging.
C. Bij voortijdige beëindiging van het verblijf blijft de boeker het volledige huurbedrag verschuldigd. 

Sleuteluitgifte en teruggave.
Onze huismeester zal de deur voor u openen en u kort rondleiden. Voordat u vertrekt komt hij de sleutel weer bij u ophalen en controleert hij de woning. 

Teruggaaf woning.
Op de dag van vertrek dient u uw vakantiewoning om 9.00 uur ontruimd te hebben en hem onbeschadigd, opgeruimd en bezemschoon achter te laten. De keuken met de inventaris moet opgeruimd en schoon achtergelaten te worden. Let vooral op pannen, eet- en drinkgerei, oven en magnetron. 

Koelkast leeg achterlaten. Bedden afhalen en het bedlinnen in de hal achterlaten. Voor alle duidelijkheid: verontreinigingen die boven een eindreiniging uitgaan, zijn niet volgens overeenkomst en worden dus extra berekend (zoals aangekoekt vuil, op meubels, tafels, vervuilde matrassen e.d.). Alle kosten die ontstaan doordat u de woning niet op tijd oplevert, worden op u verhaald. Goederen die worden aangetroffen na uw vertrek, bewaren we een redelijke periode voor u, maar we nemen hiervoor geen enkele verantwoording. Nasturen alleen op uw kosten. 

Afval scheiden 
Afval dient in Oostenrijk gescheiden te worden, gebeurt dit niet dan dient hiervoor betaald te worden. Er zijn in de keuken, bij de voordeur en in de skiruimte aparte afvalemmers aanwezig. Misbruik wordt doorberekend en van de borg ingehouden.

Ski-opbergruimte
Aan de rechterkant van het huis zit de ski- en snowboardopbergruimte. Hier kunt u naast uw ski’s of snowboard ook uw ski- en snowboardschoenen plaatsen. Het is verboden om met uw ski- en snowboardschoenen het huis te betreden! 

Parkeren
Alleen op eigen terrein, niet op de weg of bij de buren. 

Openhaard
U kunt gebruik maken van de haard in de woonkamer. A.u.b. niet aan het hout in het kleine huisje voor de deur komen, dit is van de buren. Misbruik hiervan wordt van de borg afgetrokken! 

Wat te doen bij brand:
Bel 112;
In de hal hangt een brandblusser;
Waarschuw uw huisgenoten;
Hou deuren en ramen gesloten. 

Schade
Mocht u na aankomst in de woning een schade of tekortkoming ontdekken, maakt u ons er dan direct opmerkzaam op. Indien tijdens uw verblijf schade of tekortkomingen ontstaan, meld het ons dan zo snel mogelijk. Eventuele acties kunnen dan direct genomen worden. 

Borg
Met het bedrag van de waarborgsom wordt na de huurperiode eventueel door de huurder veroorzaakte schade c.q. andere tekortkomingen verrekend. Zodra we hebben geconstateerd dat het gehuurde goed compleet, onbeschadigd en schoon is achtergelaten, wordt de borg teruggestort op uw rekening, c.q. de rekening vanwaar de borg is betaald. Vergeet niet uw IBAN en BIC nummer door te geven. 

Onder- en doorverhuur zijn nadrukkelijk verboden. U dient zich strikt te houden aan het maximaal aantal personen (12). 

Accommodatie voor kinderen
In onze woning staat een campingbedje en een kinderstoel. Deken en bedlinnen babybed zelf mee te nemen. 

Het verplaatsen van kasten, bedden, evenals geluids- of televisieapparatuur of het mee naar buiten nemen van enige inventaris, is uitdrukkelijk niet toegestaan zonder onze toestemming. 

Huisdieren zijn niet toegestaan. Ook roken in huis is niet toegestaan. 

Aansprakelijkheid verhuurder
De verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, ongevallen of schade die is ontstaan tijdens het verblijf in de woning, behalve wanneer dit het gevolg is van een grove tekortkoming, die hem is aan te rekenen. 

De verhuurder heeft het recht om gedurende de verhuurperiode de vakantiewoning te controleren en te inspecteren. 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 

+ 31 6 55 32 5555 of op 

+ 31 6 13 466 422